PSD depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu și îi cere demisia cu pancarte negre

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

„Mai mulți parlamentari PSD i-au cerut astăzi demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, purtând pancarte cu acest mesaj în Parlament. Înarmați cu pancarte negre cu mesajul ”Voiculescu – Demisia”, parlamentarii printre care s-a numărat și Mihai Fifor, fost ministru de Interne, i-au cerut acestuia să plece după tragedia de la Institutul ”Matei Balș”, unde cinci persoane au murit în incendiul ce a cuprins o secție pentru bolnavi Covid, potrivit G4Media.

PSD depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu și îi cere demisia cu pancarte negre

Parlamentarii PSD au apărut cu pancartele când președintele PNL, Ludovic Orban, susținea o conferință de presă.

Marcel Ciolacu, PSD, îi cere demisia lui Voiculescu: „Un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii”. Ce spune despre Cîțu și Iohannis

Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru tragedia petrecută la Institutul “Matei Balş”, a afirmat, vineri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. El a mai spus despre premierul Florin Cîțu că „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii”, iar Klaus Iohannis „a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş”.

Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Voiculescu: „Un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii”. Ce spune despre Cîțu și Iohannis

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară! Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele “structurale” şi reforma”, a scris vineri Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe Facebook.

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, spune că premierul Florin Cîţu „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *