Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu că profită de tragedia de la Balș
Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu că profită de tragedia de la Balș

Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu că profită de impactul mediatic al tragediei de la Matei Balș. „Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu” a spus luni președintele Partidului Social Democrat.

Ciolacu s-a referit la declarațiile premierului Florin Cîțu care a spus că 95% din banii din sănătate merg pe salarii și sporuri. „Te-ai folosit meschin și calculat de impactul mediatic al dramei”, i-a transmis Ciolacu premierului.

Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook.

Președintele PSD pretinde că „adevărul este simplu și se află în actele bugetare pe 2020”: „totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puțin decât pretinzi”.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu că a tăiat anul trecut, când era ministru al Finanțelor, investițiile în spitale, „până la un infim 2,5%”.

Liderul PSD a mai scris că salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul, țin România încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu.

„Să te folosești de morții de la «Matei Balș» pentru a-ți argumenta austeritatea ne arată, Cîțule, că ești expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *