Marcel Ciolacu, atac perfid la adresa lui Florin Cîțu: „Vânzătorul României! Vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune ca abrogarea legii PSD prin care se interzicea vânzarea companiilor româneşti în plină criză este „cea mai mare crimă economică”.

„Cîţu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor româneşti în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberaţii! Şi, dacă va fi nevoie, vom protesta şi în stradă, alături de toţi românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu spune că „nicio ţară civilizată nu şi-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piaţa este la pământ”.

„Numai Cîţu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern şi pe autorul tentativei eşuate de privatizare a sănătăţii. Nu vă jucaţi cu focul! Nu veţi privatiza nimic legat de viaţa şi viitorul ţării”, conchide preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Totodată, zilele trecută, Marcel Ciolacu îl  acuza pe Florin Cîțu că profită de impactul mediatic al tragediei de la Matei Balș. „Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu” a spus luni președintele Partidului Social Democrat.

Ciolacu s-a referit la declarațiile premierului Florin Cîțu care a spus că 95% din banii din sănătate merg pe salarii și sporuri. „Te-ai folosit meschin și calculat de impactul mediatic al dramei”, i-a transmis Ciolacu premierului.

Cîțule, le-ai arătat românilor cât de neom poți să fii, mințind o țară întreagă aflată în stare de șoc în ziua tragediei de la Balș, că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii și sporuri! Te-ai folosit, meschin și calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloșie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuți categorii de români împotriva altora…”, a scris Marcel Ciolacu, pe contul său de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *