Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, a declarat vineri că proiectul propus de primarul Sectorului 1, prin care patru spitale ar trece în administrarea Primăriei Capitalei și ar rămâne astfel fără finanțare, este „ilegal și abuziv”, iar consilierii locali ai PSD convoacă o ședință pentru luni și propun abrogarea hotărârii de Consiliu.

„Mă aflu aici alături de parlamentarii din Municipiul Bucureşti, consilierii generali şi consilierii locali, plus alți câțiva colegi de-ai noștri pentru a protesta vehement încă o dată și astăzi, de această manieră, pentru tăierea finanţării a patru mari spitale din România de către Consiliul Local al Sector 1 şi doamna primar a S1, Clotilde Armand. Considerăm că, mai ales în plină pandemie, România nu îşi poate permite să taie finanţarea a niciunui spital”, a început Gabriela Firea declarația de presă, potrivit G4Media.

Gabriela Firea a spus că PSD nu dorește să rămână la „starea de protest”, ci are și acțiuni concrete.

Astfel, Gabriela Firea a spus că a fost elaborat deja proiectul de hotărâre care abrogă „hotărârea toxică” inițiată de Clotilde Armand și că ședința convocată de consilierii PSD de la Sectorul 1 urmează să aibă loc luni, de la ora 12.00.

Gabriela Firea: Proiectul lui Clotilde Armand care transferă patru spitale în administrarea primăriei Capitalei și care le taie finanțarea este ilegal și abuziv

Clotilde Armand a reacţionat, în urmă cu puţin timp, pe pagina sa de Facebook, cu un atac la adresa Gabrielei Firea şi a lui Dan Tudorache. ”Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, a scris primarul Sectorului 1, referitorul la fostul edil Gabriela Firea.

”Un fost primar al Capitalei și un fost primar de Sector protestează pentru că eu n-am construit spitale doar la televizor sau din hârtie creponată. Ambii din PSD. Primul n-a făcut nimic în cei 4 ani de mandat iar al doilea s-a jucat cu diamantele până l-au luat procurorii DNA la explicații. Aici s-a ajuns”, spune Clotilde Armand, referitor la Gabriela Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *