Traian Berbeceanu spune că nu știe dacă PLUS îl vrea în continuare prefect. „Voi rămâne până în ultima zi de mandat”

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, spune că nu știe dacă va mai rămâne în funcție, în condițiile în care partidele din coaliție și-au împărțit funcțiile de prefect și subprefect. Dacian Cioloș sugera că la București, unde numirea revine PLUS, funcția ar urma să fie ocupată tot de Berbeceanu.

Traian Berbeceanu spune că nu știe dacă PLUS îl vrea în continuare prefect

Întrebat dacă el este opțiunea USR PLUS pentru a ocupa în continuare funcția de prefect al Capitalei, Berbeceanu a răspuns: „Nu știu. Am văzut și eu declarațiile lui Dacian Cioloș. Îl apreciez ca fiind un lider de partid serios, pragmatic și prin care declarațiile pe care le-a făcut dă dovadă că pune mai presus interesele cetățenilor decât interesele de partid”, a spus Traian Berbeceanu.

„Îi mulțumesc pentru aprecierile pe care le-a făcut, cu atât mai mult cu cât sunt în armonie cu miile de mesaje pe care le-am primit, și domnia sa, și eu. Voi rămâne prefect până în ultima zi de mandat și îmi voi face datoria alături de colegii mei”, a adăugat  Traian Berbeceanu, citat de Digi 24.

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloș reacționează după ce Berbeceanu și-a anunțat plecarea din funcția de prefect al municipiului București. El sugerează că actualul prefect ar putea rămâne în funcție, în condițiile în care liderii coaliției de guvernare au stabilit împărțirea funcțiior de prefect și subprefect în țară, iar Bucureștiul revine PLUS.

Dacian Cioloș dă de înțeles voalat că Traian Berbeceanu ar rămâne prefect la București: „Nu înțeleg unde se grăbește să plece”

„Am văzut că domnul Traian Berbeceanu și-a luat la revedere de la funcția de prefect, după negocierile politice în care s-a stabilit unde numește prefecți fiecare partid din Coaliția de guvernare. Eu știu că e un om care nu fuge la greu, așa că nu înțeleg unde se grăbește să plece”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Reacția lui Dacian Cioloș vine după un mesaj al lui Traian Berbeceanu, prin care acesta își anunța plecarea de la prefectură.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *