Vlad Voiculescu și-a publicat diploma de studii

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, şi-a publicat, marţi seara, pe pagina de Facebook, diploma eliberată de Vienna University of Economics and Business, din Austria.

De asemenea, Vlad Voiculescu a postat și un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.

Documentul de atestare are sigla Centrului Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi a fost eliberat în ianuarie 2016 de directorul Gabriela Marilena Leţcai.

Vlad Voiculescu și-a publicat diploma de studii

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu,  susține că nimeni din Guvern nu i-a cerut demisia, după mai multe schimburi de replici cu coordonatorul echipei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, sau unele declarații contradictorii cu cele ale ministrului educației, Sorin Cîmpeanu.

„Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din Guvern să îmi ceară demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul ministru Cîmpeanu. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă. Ideea că un ministru s-ar certa cu alt ministru, respectiv un ministru s-ar certa cu premierul, sunt pur şi simplu intoxicări de presă”, a spus Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii.

„Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică, educaţia, sănătatea, discuţiile sunt absolut necesare, într-un cadru cât se poate de formal, de politicos. Asta este tot, dar, repet, nu a existat niciodată niciun fel de conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării”, a declarat Vlad Voiculescu, vineri, în conferința de presă comună cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, pe tema redeschiderii școlilor, potrivit B1TV.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *