Rareș Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban: Șarpele este simbolul vindecării. După vindecare vine întinerirea

Rareș Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban, după ce liderul PNL a spus  că este dezamăgit de prim-vicepreşedintele partidului Rareş Bogdan.

Întrebat în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Kanal D dacă Rareş Bogdan este şarpele pe care l-a crescut în partid, liderul liberal a răspuns „Nu l-am crescut eu, că era crescut”.

„Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban, marți, după ce în urmă cu două luni Rareş Bogdan spunea despre şeful său de la partid că i s-a umflat capul şi că s-a crezut câinele alfa. Ulterior însă, Rareș Bogdna și-a cerut scuze.

Rareș Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban: Șarpele este simbolul vindecării. După vindecare vine întinerirea

„Sunt convins că-mi va explica personal. Nu cred că o polemică în spațiul public ajută în acest moment România, cred că trebuie să ne referim la chestiuni concrete de guvernare. Dacă s-a referit la șarpe, poate Ludovic Orban s-a referit știind că medicina consideră șarpele un simbol la vindecării, sau poate s-a referit la faptul că bunul Dumnezeu i-a poruncit lui Moise să facă un șarpe de aramă, astfel încât oamenii care sunt mușcați de șerpi să se uite la el și să fie vindecați”, a spus Rareș Bogdan miercuri, la Digi24. 

„Eu nu vreau să polemizez cu Ludovic Orban în spațiul public. Eu cred o chestiune destul de simplă, că după vindecare vine relansarea, întinerirea și cred că putem face analiza vorbelor lui Ludovic Orban în această logică. Vă asigur că niciodată atunci când am criticat – și până la urmă suntem partid liberal, nu suntem PCR – nu a fost din răutate. Reacția mea nu a fost din răutate, reacțiile mele nu au făcut parte din categoria mușcăturilor veninoase, perfide, tipice practicilor medievale, nici a trădărilor fanariote”, a mai spus prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *