Image default
Actualitate

Rareș Bogdan: Cel care cere înlocuirea unui ministru este premierul. Se bucură și de sprijinul PNL, și de sprijinul președintelui

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni dimineață că în cazul evacuării pacienților de la Spitalul „Foișor” din Capitală, pentru a face loc pacienților cu COVID, se poate vorbi despre un „lanț de vinovății”. Întrebat despre schimbarea lui Vlad Voiculescu, liderul PNL a spus că cel care cere schimbarea unui ministru este prim-ministrul, care are sprijinul PNL și al președintelui României, scrie Digi 24.

Rareș Bogdan: Cel care cere înlocuirea unui ministru este premierul

Rareș Bogdan a spus că „o țară întreagă a fost șocată de imaginile cu oameni scoși la ora 23:30, la 5 grade, atât erau în București la acea oră, pe targă, acoperiți doar cu o pătură, în scaun cu rotile, foarte mulți în mașini personale și nu în ambulanțe”.

Rareș Bogdan a spus că înțelege că sistemul sanitar lucrează la capacitate maximă, dar că „cineva trebuie să ne dea explicații”.

„Vom afla astăzi cine, de la managerul Stoica, de la ministrul Voiculescu, de la doamna Moldovan – care poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și purtătorilor de cuvânt -, de la domnul Arafat – care are experiență de 17 ani în administrarea medicinei de urgență și a IGSU, deci putea să prevadă situația de la Foișor -, de la Nicușor Dan – trebuie să știm ce-a corespondat cu managerul Stoica începând cu 2 aprilie -, de la domnul Stoica – este un excepțional medic, dar trebuie să înțeleagă că nu este managerul unui spital privat și trebuie să se supună rigorilor”, a completat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan l-a criticat în schimb pe ministrul sănătății, pentru că a ieșit la declarații în același timp cu Florin Cîțu: „Un prim ministru atunci când dă declarații nu poate fi acoperit sau dublat de declarațiile altcuiva. Sper că a fost o lipsă de comunicare. Nu am mai văzut asta în istoria României că în momentul în care primul ministru face declarații publice să fie dublate de declarațiile unui ministru”.

Related posts

Rareș Bogdan îi răspunde lui Ludovic Orban: Șarpele este simbolul vindecării. După vindecare vine întinerirea

Andrada Ionescu

Deși este susținut de PNL, Vlad Voiculescu îi atacă pe liberali

Alina Angelescu

Diana Șoșoacă, la protestul antirestricții de la Cluj-Napoca. Senatoare a spus „Tatăl Nostru” la microfon

Andrada Ionescu

Leave a Comment