Marcel Ciolacu anunță că PSD intenționează să intre în grevă parlamentară: „O să vorbim și cu AUR”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat, marți seară, la Antena 3, că formațiunea politică ia în calcul greva parlamentară, ca ripostă la guvernarea PNL-USRPLUS.

 Ciolacu a transmis că opoziția nu va mai intra în ședințele Plenului parlamentar și că cel mai probabil social-democrații vor discuta și cu parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor, scrie Antena 3.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a mai spus că partidul nu organizează proteste, deși ”ar putea să scoată zeci de mii de oameni în stradă”, pentru că nu își asumă un val de îmbolnăviri cu COVID-19. Marcel Ciolacu s-a declarat pro-vaccinare, dar a spus că inocularea serului nu ar trebui să fie obligatorie:

„Am vaccinat-o pe mama, toate rudele mele s-au vaccinat. Dar nu ar trebui să fie obligatoriu”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD  a cerut guvernului să liberalizeze exportul de măşti chirurgicale şi a spus că producătorii români de măşti nu au primit niciun fel de ajutor şi au fost „împiedicaţi” să-şi vândă marfa în străinătate.

Marcel Ciolacu cere guvernului să permită exportul de măşti chirurgicale produse în România

„Cum e posibil ca România să interzică exportul de măști chirurgicale, dar să permită importul tuturor măștilor neconforme?! Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite”, a declarat Ciolacu într-o postare publicată pe Facebook.

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a mai spus totodată că decizia guvernului prin care s-a interzis exportul de măşti chirurgicale realizate local „i-a legat de mâini şi de picioare” pe producătorii români.

„Dacă nu-i ajutați, măcar nu-i mai încurcați! Liberalizați exportul de măști chirurgicale! Sprijiniți capitalul românesc”, a spus preşedintele PSD Marcel Ciolacu.

„Astăzi am vizitat una dintre cele mai mari fabrici din România, cu capital sută la sută românesc. Oameni care în pandemie s-au reinventat, salvându-și afacerea și cele 1.700 de locuri de muncă. Oameni care continuă să plătească salarii, taxe și impozite. Oameni de care statul român condus de Orban, apoi de Cîțu și Voiculescu, și-a bătut joc!!!”, a spus Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *