Arogant și incompetent. Așa îl descrie Marcel Ciolacu pe Vlad Voiculescu, explicând că acesta ar fi trebuit de mult demis din funcție, de către orice alt partid sau coaliție.

„Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, a subliniat social-democratul.

„Orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru. Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, a declarat președintele PSD, care susține că mulți lideri liberali au cerut demisia lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăți, însă ulterior „aceşti luptători cu lumina stinsă ai dreptăţii s-au râzgândit”.

Arogant și incompetent. Marcel Ciolacu spune despre Vlad Voiculescu că a comis „gafe după gafe”, deși titularul de la Sănătate este „cel mai important ministru într-o perioadă de pandemie”.

„Ce îmi pare mie rău? Că se pierd vieţi omeneşti, asta este marea dramă. Şi tu, Cîţu, în loc să schimbi un incompetent – că omul este un arogant şi incompetent, n-are nicio treabă cu Ministerul Sănătăţii decât, poate, nişte aranjamente din spate pe care le bănuim cu toţii”, a adăugat Marcel Ciolacu.

PSD a depus o nouă moțiune împotriva ministrului Sănătății, urmând ca aceasta să fie dezbătută în plenul Camerei Deputaților la începutul săptămânii viitoare.

Deputatul social-democrat Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, susține că dacă moțiunea ar fi susținută de toți cei care au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, acest lucru ar oferi premierului motivația pentru a-l înlătura din funcție pe ministrul Sănătății:

„Am văzut multe poziții publice, inclusiv ale multor reprezentanți ai Coaliției, care cereau demiterea lui Vlad Voiculescu. Dacă sunt serioși, consecvenți, cei care au declarat că doresc demiterea lui Vlad Voiculescu ar trebui să susțină moțiunea. Atunci și premierul ar avea un instrument și o motivație extrem de clară pentru schimbarea acestui ministru care, din motive inexplicabile, rămâne pe post, deși și modul în care performează… și Dan Barna a recunoscut că nu e extrem de performant, dar ce să facem, altul nu avem. Nu cred că la nivelul unui guvern al unei țări din Uniunea Europeană, astfel de argumente stau în picioare”,

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *