Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

Prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că liberalii nu au stat de vorbă până acum cu președintele Klaus Iohannis despre criza coaliției de guvernare, cu excepția premierului Florin Cîțu, care este ”în permanentă legătură” cu șeful statului.

Rareș Bogdan, după scandalul din coaliție: „Klaus Iohannis este mâhnit și trist”

Întrebat de jurnaliști ce părere are președintele României despre acest scandal, Rareș Bogdan a afirmat că, deși nu a discutat cu Klaus Iohannis, este convins că acesta este ”mâhnit și trist”.

”Președintele Klaus Iohannis este un președinte care stă exact în haina constituțională, un om extrem de conștient că România are nevoie de un Guvern credibil, un om care care știe exact jocul politic internațional și știe cât de important este PNRR-ul cu cele 30 de miliarde pentru noi, știe cât înseamnă credibilitatea pentru țara pe care a apărat-o în momente extrem de grele”, a spus Rareș Bogdan.

„Sunt convins că nu este foarte fericit cu ceea ce se întâmplă. Atât cât îl cunoesc eu, sunt convins că este de-a dreptul mâhnit și trist, pentru că domnia sa vrea reforme, domnia sa vrea un parteneriat pentru români și nu dorește să stingă cu apă un foc care nu ar fi trebuit să izbucnească.” – a spus liderul PNL, Rareș Bogdan.

 Bogdan, mesaj pentru Cătălin Drulă: Să lase ranga la ușă. Nu poți construi cu ranga

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a transmis un mesaj ministrului Transportului, Cătălin Drulă după ce acesta a spus despre premierul Florin Cîțu că este “un zombie politic”: “Să lase ranga la ușă”

“Am văzut declarația lui Cătălin Drulă, e un ministru bun, dar uneori își uită ranga în mână. A făcut bine ce a făcut la metrou, dar sunt convins că își lasă ranga la ușă și că ne vom înțelege bine cu Cătălin.Prerogativa premierului e că el el garantează pentru miniștri și nu îi putem impune că dacă un ministru nu îl satisface din punct de vedere al aplicării programului de guvernare să nu îl schimbe”, a spus Rareș Bogdan, într-o conferință de presă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *