Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că va cere Corpului de Control să verifice modul cum oamenii fostului primar Dan Tudorache au distribuit locuințe sociale unor persoane care nu aveau acest drept.

Clotilde Armand dezvăluie

„Aflu că oamenii apropiați de vechea administrație (activiști de partid, foști șefi de direcții ai primăriei, actuali angajați ai cabinetului parlamentar al fostului edil, șefi din Poliția Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu și al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajați de la televiziunile Antena 3 și România TV) au fost răsplătiți de fostul primar cu locuințe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a menționat că niciunul dintre ei nu îndeplinește condițiile de acordare a locuințelor și majoritatea au „sărit” rândul pe lista de așteptare.

„Astfel, voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege – și asta trebuie să le intre bine în cap tuturor. Dacă există angajați ai primăriei care au făcut nereguli vă asigur că vor plăti”, a menționat primarul Clotilde Armand.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunțat marți dimineață, printr-o postare pe Facebook, că au fost demolate și spațiile comerciale de la stația de metrou Gara de Nord.

„Am demolat construcțiile ilegale de la stația de metrou Gara de Nord. Sper să fie un semn pentru toți cei care cred că noi ezităm să punem legea în aplicare”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare.

Evacuarea și demolarea spațiilor comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului a început la stația de metrou Ștefan cel Mare, pe 7 aprilie, după ce contractul de asociere în participațiune dintre Metrorex și firma Unităţii – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a expirat din anul 2018, ocuparea domeniului public făcându-se fără drept, în prezent, potrivit Metrorex.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *