Raluca Turcan îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia PNL: Este nevoie de curaj în acțiunea politică
Raluca Turcan îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia PNL: Este nevoie de curaj în acțiunea politică

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a transmis că îl susține pe premierul Florin Cîțu în alegerile din interiorul PNL pentru conducerea partidului. Mesajul acesteia arată că “este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România”.

„Este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România și de aceea am decis să îl susțin pe Florin Cîţu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.Sper să fie o competiție politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniți, toți membrii PNL, în jurul direcției înainte pe care o decidem la Congres”, a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia PNL

„Îi doresc succes lui Florin Cîțu și îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid și de la guvernare, le doresc și ne doresc curaj, să facem ceea ce românii așteaptă de la noi.Niciodată în ultimii 30 de ani , PNL nu a fost într-o poziție mai bună să schimbe România. Avem două trimestre de creștere economică, după o criză majoră de sănătate și economică, pe care încă nu am depășit-o complet”, potrivit ministrului Muncii, Raluca Turcan.

„Avem banii europeni din PNRR și un cadru de reforme pe care le-am început și pe care, dacă găsim curaj să le ducem la capăt, am schimba țara în bine, așa cum nu a fost vreodată posibil în 30 de ani. Avem parteneriatul cu președintele Iohannis și toată susținerea de la nivelul Uniunii Europene”, a mai spus Raluca Turcan.

„Un real exercițiu democratic intern va da PNL energia si forța necesare pentru a duce la bun sfârșit reformele așteptate de români!”, arată mesajul transmis de Raluca Turcan pe Facebook.

Liberalii au votat, duminică, la Consiliul Național al PNL, calendarul oficial al alegerilor din partid. Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Ludovic Orban și Florin Cîțu vor candida pentru șefia Partidului Național Liberal.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *