Violeta Alexandru
Violeta Alexandru își declară susținerea pentru Ludovic Orban: „Dincolo de „wow” contează liberalismul practicat, nu declarat”

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunță că la congres îl va vota pe Ludovic Orban pentru funcţia de lider al partidului. Ea spune că nu și-ar face un proiect politic cu oameni care „se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate”.

„Eu nu mi-aş face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic şi până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodata”, spune Alexandru, fostul ministru al Muncii.

Violeta Alexandru își declară susținerea pentru Ludovic Orban

„Marile idei şi programe se pun în practică prin oameni. Dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat şi tăria de a te uita, în primul rând, la cum poţi face bine pentru oameni, punându-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se văd pentru cine vrea să vadă”, a scris Violeta Alexandru, duminică, pe Facebook.

Violeta Alexandru  susține că deși face parte din generația lui Florin Cîțu, ea optează pentru actualul lider PNL, care înţelege schimbările din partid şi din societate și care „a suferit politic pentru verticalitatea lui”.

„Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLişti) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta şi care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Este o opţiune asumată, eu făcând parte din generaţia contracandidatului Cîţu”, a spus Violeta Alexandru.

„Ştiu bine că Ludovic Orban înţelege schimbările din partid şi din societate, inclusiv mesajul de îmbinare a experienţei cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid şi pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea şi prospeţimea. Aceste lucruri îl vor duce la victorie în toamnă”, este convinsă Violeta Alexandru, fost ministru al muncii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *