Ludovic Orban
Ludovic Orban, replică pentru Florin Cîțu: „Deja am adus un suflu nou în PNL”

Președintele PNL, Ludovic Orban, nu se consideră un politician învechit pentru a prelua pentru încă un mandat șefia partidului după congresul din toamnă. Orban i-a răspuns tranșant lui Florin Cîțu, care a declarat că PNL are nevoie de oameni noi și de „un suflu nou”.

Florin Cîțu și Emil Boc au avut o linie comună că partidul are nevoie de un suflu nou, vă considerați un politician învechit?, a fost întrebat președintele PNL, de jurnaliștii din Parlament.

„Deja am adus un suflu nou în PNL, a răspuns Ludovic Orban.

„Nu este importantă vârsta președintelui PNL, ci ce face și ce concepții are, eu pe mine nu pot să mă întineresc, să mă inoiesc, pentru că asta e natură, ceasul ticăie și merg spre senectute, nu pot să merg înapoi, dar deschiderea este pentru tineri, chiar dacă pe unii dintre ei pe care i-am promovat m-au dezamăgit”, a mai declarat, joi, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Eu sunt garantul menținerii coeziunii în această coaliție

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că în partid va fi o competiție „de proiecte” cu premierul Florin Cîțu și a precizat că el este „garantul” coeziunii în coaliție, după ce premierul Florin Cîțu a spus că dacă va câștiga competiția internă din PNL, coaliția va funcționa mai bine.

„Va fi o competiție de proiecte, în care fiecare își va prezenta viziunea și până la urmă membrii PNL vor decide”, a precizat Ludovic Orban, citat de Digi 24.

Președintele PNL spune că au fost momente dificile pentru formarea coaliției de guvernare, însă le-a depășit pe toate prin negocieri.

„Eu am fost șeful echipei de negociere în calitate de președinte PNL, negocieri care au fost dificile, dar în urma acestor negocieri am reușit formarea coaliției, negocierea guvernului și am reușit să luăm acele măsuri care trebuiau luate înainte de 1 ianuarie ca să menținem România credibilă pe plan internațional și ca să putem să împiedicăm derapaje bugetare”, a spus Ludovic Orban.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *