Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că el nu a tranșat congresul liberalilor: „Eu nu am tranșat congresul. Eu adun, eu comunic, eu construiesc”, este replica dată de Orban premierului Florin Cîțu, care, marți, la moțiunea de cenzură, a spus că a „tranșat alegerile din PNL”.

Ludovic Orban: „Eu nu am tranșat congresul. Eu adun, eu comunic, eu construiesc”

„Eu nu am tranșat congresul. Eu, de regulă, nu tranșez. Eu adun, eu susțin, eu promovez, eu comunic, eu ajut, eu construiesc, dragii mei”, este mesajul lui Ludovic Orban, după afirmația lui Cîțu potrivit căreia el „a tranșat alegerile din PNL”.

Orban i-a asigurat pe liberali că ei sunt singurii care au putere de decizie în ceea ce privește soarta Partidului Național.

„Nimeni nu tranșează niciun congres, nimeni nu tranșează nicio conferință de alegeri. Sigurii care aveți dreptul să decideți și să decideți exact cum considerați că e bine pentru PNL sunteți dvs, membrii PNL, cei care duceți toate bătăliile electorale, cei care luptați pentru promovarea mesajului”, a continuat Ludovic Orban.

Totodată, președintele PNL a precizat că are încredere în membrii PNL și în capacitatea acestora de a decide ce este mai bine pentru partid.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, marți, că afirmația premierului Florin Cîțu a fost “total nepotrivită” și că ar fi trebuit să se concetreze pe “prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării”.

„Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, un partid care ţine cont de toată matricea componentă a personalităţii României”, a continuat liderul PNL.

„Noi trebuie să fim partidul care să se bată, aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi de la nivel internaţional”, a spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *