Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că Guvernul trebuie să vină cu soluții pentru creșterea numărului de persoane vaccinate anti-COVID-19.

 Orban, președintele PNL, spune că Guvernul trebuie să vină cu soluții pentru creșterea numărului de persoane vaccinate anti-COVID-19.

Întrebat vineri dacă vor exista restricții pentru persoanele care nu au fost imunizate, Ludovic Orban a dat asigurări că „cei vaccinaţi nu vor avea restricţii”.

Ludovic Orban: Cu siguranță cei vaccinați nu vor avea restricții

„Cu siguranţă se discută acest subiect, la nivelul coaliţiei. Evident, Guvernul trebuie să prezinte propuneri de îmbunătăţire a procentului de vaccinare. Sigur, asta înseamnă o organizare şi mai bună, o campanie foarte bună care să fie derulată către toate categoriile, în special categoriile care s-au vaccinat mai puţin, într-un procent mai mic, o apropiere, să spun, a punctelor de vaccinare către cetăţean şi o implicare a tuturor actorilor care pot să influenţeze oamenii să se vaccineze”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat în legătură cu introducerea unor măsuri de restricție pentru persoanele care nu au fost vaccinate, Orban a replicat: „Cu siguranţă cei vaccinaţi nu vor avea restricţii. (…) Este cea mai bună încurajare”.

„Eu am încredere în membrii Partidului Național Liberal și întotdeauna, adevărata mea echipă și adevărata mea familie au fost membrii Partidului Național Liberal.În această campanie nu voi face altceva decât să contribui cu idei, cu propuneri, cu viziune, cu direcția pe care trebuie să o dau Partidului Național Liberal”, a mai spus Ludovic Orban.
„Partidul Național Liberal este mult, mult mai mare decât cei care au fost prezentați pe scenă, astăzi, la Cluj-Napoca. Partidul Național Liberal are capacitatea de a lua decizii pentru că la baza sa au stat toți membrii cu coloană vertebrală, cei care au dus toate bătăliile importante, care au participat la victoriile Partidului Național Liberal și care vor decide viitorul partidului”, a mai spus Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *