Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a început o serie de controale medicale. Astăzi și-a efectuat primul set de analize, urmând altele în zilele următoare, povestește Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

„Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”, spune Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, vizite la medici după eliberare

„Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Și celebra lui declarație: “Mā sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun!”, a scris, Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea a făcut, joi, primele declarații din poarta penitenciarului Rahova, de unde a fost eliberat după decizia Tribunalului Giurgiu.

Fostul președinte al PSD a spus că se consideră „un deținut politic” și că se gândește dacă va reveni în politică. „Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, imediat după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, foștii colegi de partid i-au transmis că nu ar fi de acord cu o eventuală revenirea a sa în politică.

Întrebat dacă ar putea avea loc din nou în Partidul Social Democrat, Grindeanu a răspuns clar, potrivit stirileprotv.ro

”Liviu Dragnea nu mai are ce să caute în PSD, statutul îi interzice acest lucru”, a spus Sorin Grindeanu.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce fostul lider al partidului, Liviu Drangea, a lansat un atac la PSD la ieșirea din Penitenciarul Rahova. El i-a urat „multă sănătate” lui Dragnea și a spus că acesta „are nevoie de liniște”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *