Mioara Costin
Cine e Mioara Costin, angajata Guvernului care îi îndeamnă pe liderii din PNL iasă cât mai des la televizor pentru a-l susține pe Cîțu

Premierul Florin Cîțu a cerut marți dovezi despre autenticitatea documentului apărut în presă și care conține, sub antetul Guvernului, indicații pentru campania sa electorală din cursa pentru șefia PNL. Documentul ar fi fost trimis și redactat de Mioara Costin pe un grup deWhatsApp, în prezent, consilier de stat la Cancelaria Premierului.

Întrerbat despre un document cu antetul Guvernului în care colaboratorii săi transmit „linii de comunicare” privind campania internă din PNL, premierul Cîțu susține că el nu a văzut un astfel de document și că cei care spun că eu un document adevărat „trebuie să aducă și probe”. Anterior, Ludovic Orban a cerut demiterea colaboratorilor din Guvern care au redactat și au transmis documentul.

Mai mult, în document este specificat clar că „hastag-ul premierului este: #echipacastigatoare. NU #TEAMCÎȚU!”.

„Nu îl copiem pe Alex Kociș, cu TEAM ORBAN. Este foarte important ca acesta sa fie hastag-ul de la postari, când sunt postări pe partid.Hastag-ul premierului este: #echipacastigatoare. NU #TEAMCÎȚU! Nu îl copiem pe Alex Kociș, cu TEAM ORBAN. Este foarte important ca acesta sa fie hastag-ul de la postari, când sunt postări pe partid, se mai arată în document.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *