Mioara Costin

Mioara Costin, consiliera de la Cancelaria prim-ministrului care ar fi autoarea documentului cu antetul guvernului în care este prezentată strategia de comunicare politică a echipei lui Florin Cîțu pentru alegerile din PNL, și-a dat demisia. Premierul a semnat joi decizia de eliberare din funcție.

Decizia premierului Florin Cîțu de eliberare „la cerere” din funcția de consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului a Mioarei Costin a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Potrivit documentului redactat si trimis de Mioara Costin, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, „inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban „pentru a le da în presă” și vorbește despre „diferența de clasă între team Orban și echipa câștigatoare”.

Întrerbat despre un document cu antetul Guvernului în care colaboratorii săi transmit „linii de comunicare” privind campania internă din PNL, premierul Cîțu susține că el nu a văzut un astfel de document și că cei care spun că eu un document adevărat „trebuie să aducă și probe”. Anterior, Ludovic Orban a cerut demiterea colaboratorilor din Guvern care au redactat și au transmis documentul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *