Image default
Actualitate

Ludovic Orban, răspuns categoric pentru Florin Cîțu, în scandalul legat de Nicușor Dan: „A fost unica soluție de a învinge PSD”

Ludovic Orban a răspuns criticilor lui Florin Cîțu de la reuniunea PNL București, cu privire la susținerea de candidați din afara partidului la primăriile din București.

Orban spune că soluția cu Nicușor Dan candidat unic a fost „soluția câștigătoare”, iar dacă ar fi ales candidați PNL „primar general ar fi fost Gabriela Firea de la PSD”.

„ Și eu mi-aș fi dorit din toată inima să susțin doar candidați ai PNL la București. Dacă aș fi făcut lucrul acesta, astăzi primar general ar fi fost Gabriela Firea de la PSD. Nu numai că am găsit soluția de a câștiga și de a învinge PSD, dar am găsit acea soluție în singurul moment în care era posibil să luăm acea soluție. Noi am fost cei care am impus candidatul în competiție, în persoana lui Nicușor Dan. Și a fost soluția câștigătoare”, a spus Ludovic Orban.

Anterior, Florin Cîțu a criticat decizia lui Orban de la alegerile locale din 2020 și l-a atacat dur pe Nicușor Dan, căruia i-a reproșat că nu s-a înscris în PNL după ce a obținut sprijinul partidului.

Totodata, liderul PNL, Ludovic Orban, spune că a fost trădat de Ciprian Ciucu, cu care ar fi semnat un protocol de susținere.
Ludovic Orban a mărturisit că la o zi după semnarea acestui protocol, Ciucu și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL București și susținerea pentru Florin Cîțu. Liderul PNL spune, că din acest motiv, a hotărât să-și anunțe susținerea publică pentru Violeta Alexandru.
„Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că a fost trădat de Ciprian Ciucu, cu care ar fi semnat un protocol de susținere. Orban susține că la o zi după semnarea acestui protocol, Ciucu și-a anunțat candidatura pentru președinția PNL București și susținerea pentru Florin Cîțu. Liderul PNL spune, că din acest motiv, a hotărât să-și anunțe susținerea publică pentru Violeta Alexandru”, a spus Ludovic Orban.

Citește pe aceiași temă

Ludovic Orban, întrebat dacă după alegeri se va intra în lockdown: „Nu este PSD-ul cel mai potrivit purtător de cuvânt al guvernului pe care îl conduc”

Andrada Ionescu

Rareș Bogdan critică acțiunea jandarmilor din Capitală: Nu văd de ce într-un loc unde se află oameni cu familiile, cu copiii, trebuie să vină în uniformă

Andrada Ionescu

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Andrada Ionescu

Lasă un comentariu