Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a comentat pentru Antena 3 situația denunțului depus la DNA pe numele premierului Florin Cîțu de către comunitatea Declic.

Europarlamentarul Rareș Bogdan susține că plângerile penale sunt o situație des întâlnită în cazul demnitarilor și crede că premierul nu se teme de acest denunț.

Rareș Bogdan, despre denunțul la DNA împotriva premierului: ”Cred că nici pe Florin nu îl sperie”

”Sigur că nu e plăcut, nu ne-am simțit foarte confortabil. Doamna Mioara Costin nu era înalt funcționar public, nu era funcționar public, diferențele sunt mari între cele două cazuri, iar faptul că un ONG a făcut o plângere penală…nu este primar în România, președinte de consiliu județean, prefect sau ministru sau șef de agenție guvernamentală care să nu se trezească cu zeci de plângeri penale”, a declarat Rareș Bogdan.

„Totul este ce conțin aceste plângeri și ce se află în spatele lor. Nu mă sperii atât de mult și cred că nici pe Florin nu îl sperie o plângere penală venită din partea unui ONG.”, a declarat Rareș Bogdan în platoul Antena 3.

Denunț la DNA împotriva lui Cîțu și a fostei consiliere

Comunitatea Declic a depus, vineri, la DNA, denunț pe numele premierului Florin Cîțu și al fostei consiliere de stat Mioara Costin, după ce documentul în care se cereau acțiuni politice care să îl favorizeze pe Cîțu la alegerile interne a apărut în spațiul public, purtând antetul Guvernului.

Prim-ministrul Florin Cîțu și fosta consilieră de stat Mioara Costin sunt acuzați de instigare la abuz în serviciu, respectiv abuz în serviciu.

„Vrem să știm cu toții, cu certitudine, dacă prim-ministrul Florin Cîțu și fostul consilier de stat Mioara Costin au săvârșit fapte de natură penală. Nu putem accepta ca înalte demnități publice să fie folosite în interes privat sau de partid, la fel cum nu putem accepta nici ca nimeni din justiție să nu facă nimic pentru a lămuri situația”, a declarat Anduța Karetsou, campaigner Declic.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul