Transgaz

O noua categorie de “speciali”, toti angajații Transgaz vor avea si o asigurare paralelă de sănătate. 7 milioane de euro vor trebui să platească consumatorii de gaz din Romania pentru ca angajații Transgaz sa beneficieze de o asigurare de sănătate privată.

În cadrul contractului urmează a fi achiziționate asigurări voluntare de sănătate pentru minim 3.900 și maxim 4.340 de angajați, pentru o durată de 4 ani. Asigurarările angajaților sunt asigurate de compania Transgaz care suportă cheltuielile în limita unei sume reprezentând echivalentul în lei a 400 de euro într-un an fiscal pentru fiecare salariat. În pachetul de bază al poliței de asigurare vor fi acoperite serviciile medicale de spitalizare, serviciile medicale acordate în ambulatoriu de specialitate, serviciile de urgență, serviciile de stomatologie, serviciile medicale de prevenție și monitorizare, precum și serviciile de suport – dispecerat call center medical 24/24 ore, 7/7 zile. Pachetul suplimentar va include servicii medicale de recuperare și fizioterapie, beneficii de plată la dispozitivele de protezare pentru auz, văz și tehnică ortopedică, beneficii de plată la contribuția personală pentru prețul medicamentelor și servicii medicale speciale.

Asiguratorul va acorda servicii de asigurări voluntare de sănătate pentru toți salariații care își desfășoară activitatea în toate localitățile societății, respectiv la Sediul Social din Mediaș, sediul Reprezentanței București, Sucursala Mediaș și în cele 9 Exploatări Teritoriale din: Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova și Mediaș.

Valoarea totală a contractului este de 34,3 milioane de lei, fără TVA, adică 7 milioane de euro, plus TVA. Finanțarea se va realiza din bugetul Transgaz, companie controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deține 58,51% din acțiuni. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 august 2022.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *