alegeri USR

Alegeri USR. PLUS și Vlad Voiculescu au câștigat alegerile interne din organizația USR București în 5 din cele 6 sectoare. Aparent rezultatele ar fi fost posibile din cauza trădării lui Claudiu Năsui.

PLUS a monopolizat USR București înainte de congres

RomâniaLiberă.net analizează rezultatele alegerilor interne ale filialelor de sector din USR. Clotilde Armand (USR) a câștigat Sectorul 1. Silviu Șerban (PLUS) a adjudecat Sectorul 2, Ștefan Judele (PLUS) a câștigat Sectorul 3, Cristian Ene (USR) a ieșit președinte la Sectorul 4, Iustin Roșca (PLUS) a învins la Sectorul 5, iar prefectul pus de PLUS la București, Alin Stoica este noul președinte la Sectorul 6.

În teorie, PLUS a câștigat 4 din cele 6 sectoare. În practică, acest lucru a fost posibil din cauza înțelegerilor făcute de Claudiu Năsui cu Vlad Voiculescu. Așa se explică de ce Paul Ene, secretar de stat în ministerul condus de Năsui și-a păstrat funcția.

Mobilizare USR împotriva lui Vlad Voiculescu

Membri vechi ai USR sunt revoltați de rezultate și se mobilizează pentru a vota împotriva lui Vlad Voiculescu la alegerile pentru alegerea președintelui USR București. Dezamăgiți de trădarea lui Claudiu Năsui și înțelegerile de culise de la sectoare, membrii USR fac front comun. La alegeri USR vrea să nu cedeze împotriva PLUS.

O participare masivă la alegeri îl dezavantajează pe fostul ministru al Sănătății. În cazul în care gruparea Barna și gruparea Nicușor bat palma, Voiculescu pierde alegerile. Spre deosebire de celelalte partide, la USR, președintele nu este ales de delegații fiecărui sector, ci de toți membrii organizației București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *