Ambasadoarea Italiei în Australia a murit, Francesca Tardioli
Ambasadoarea Italiei în Australia a murit, Francesca Tardioli

Ambasadoarea Italiei în Australia a murit după ce ar fi căzut de la balcon. Francesca Tardioli a fost găsită decedată în fața locuinței sale, dintr-un cartier la nord de Roma.

Presa italiană a anunțat duminică că ambasadorul Francesca Tardioli a fost găsită moartă în fața unei case din Foligno, la nord de Roma, potrivit 7news.com, preluat de B1Tv.

Moartea ei este investigată de autoritățile locale. Ambasadorul Australiei în Italia, Margaret Twomey, a deplâns pierderea ambasadorului Tardioli pe rețelele de socializare.

Vești sfâșietoare despre trecerea în neființă a ambasadorului Francesca Tardioli. Dragă prietenă. Colega genială. Diplomat foarte respectat”, a scris Margaret Twomey pe Twitter duminică seară.

Ambasadoarea Italiei în Australia, decedată. Twomey a descris-o pe Tardioli drept unul dintre cele mai mari daruri ale Italiei pentru Australia.

Site-ul web al Ambasadei Italiei în Australia o descrie pe Tardioli drept un diplomat care a deținut funcția de ambasador din septembrie 2019.

Ea vorbea fluent atât engleza, cât și franceza, cu o bună cunoaștere a limbilor germană și spaniolă, arată sursa citată.

Ambasada și Ministerul de Externe al Italiei au lăudat-o, de asemenea, pe Tardioli, pe rețelele de socializare.

Însă, dacă oficial nu s-a vorbit despre o sinucidere sau o crimă, persoanele de pe rețelele sociale care au comentat moartea ambasadoarei vorbesc despre decesele prin cădere de la etaj drept o modalitate folosită de serviciile secrete pentru eliminarea țintelor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *