Andrei Caramitru a reacționat dur: Firea și Dana Budeanu, centuriste
Actualitate

Andrei Caramitru, reacție vehementă după „panaramele” lui Nicușor Dan: „Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande”

Andrei Caramitru a reacționat dur după acuzele de corupție lansate împotriva lui Nicușor Dan în spațiul public. Gabriela Firea, Dana Budeanu și activista Oana Lovin au primit etichete legate de o presupusă activitate de mahala, de la fostul consilier al liderului USR Dan Barna.

„Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME. Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande, promovate de “sponsorii” lor interlopi – toți știm de ce si pentru ce fel de servicii. Si sa nu uităm – Budeanca e nașa celeilalte mari panarame, Udrea. Băsescu normal ca o ajuta pe Firea – el a promovat cel mai mult panaramele in politica – omul e obsedat de whisky si de panarame. E atât de obsedat de panarame că a ajuns si el o panaramă masculină alcoolizată acum la Bătrânețe.

Așa ca haideți sa scăpăm de panarame duminică. Si e ușor si suntem foarte aproape. Se poate. Votăm – ia doar 20 de minute”, a scris Andrei Caramitru pe contul său de Facebook.

În același stil, în urmă cu câteva zile, Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, îi sugera lui Nicușor Dan să ceară un audit la Primăria Capitalei, în urma căruia Gabriela Firea și administrația ei să ajungă „la pușcărie”.

Andrei Caramitru are o proprietate de 3 milioane de euro

Andrei Dragoș Caramitru este fiul cel mare al celebrului actor Ion Caramitru. Este licențiat la Universitatea Internațională din Geneva.

În 2013, a cumpărat o vilă de patrimoniu din inima Bucureștiului, întinsă pe mai bine de 1.000 de metri pătrați, pentru trei milioane de euro. De unde a avut atâția bani? Documentele care atestă tranzacția arată ”venituri din surse proprii”.

„Am avut trei contracte în viața mea, ca angajat. Veți vedea că am primit bani doar din aceste contracte (UBS, McKinsey, BCG) și că toate taxele au fost plătite. (…) Am o casa în care stau pe care am cumpărat-o din economii și un credit” a declarat atunci Andrei Caramitru.

Related posts

Controlul finanțelor a găsit nereguli penale la primăria condusă de Gabriela Firea. Nu au ieșit 837 de milioane de lei. ”Unde au ajuns acești bani și la cine?” se întreabă Florin Cîțu

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan îi răspunde Gabrielei Firea

Alina Angelescu

Gabriela Firea grăbește lucrările din Capitala

Alina Angelescu

Gabriela Firea ar câștiga alegerile în București dacă duminica viitoare ar fi alegeri. Care este diferența între ea și Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea a explicat cât de mult a muncit la Primărie, în patru ani. „Le cer iertare copiilor mei”

Constantinescu Gabriel

Măști electorale cu însemnele Gabrielei Firea vor fi distribuite în școli, acuză Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

1 comment

Serialul Panaramele continuă cu episodul doi, regizat de Andrei Caramitru 23 septembrie 2020 at 10:56

[…] Serialul Panaramele. Fostul consilier al lui Dan Barna este convins că Băsescu…bea de supărare! […]

Reply

Leave a Comment