Andrei Caramitru a reacționat dur: Firea și Dana Budeanu, centuriste
Andrei Caramitru a reacționat dur: Firea și Dana Budeanu, centuriste

Andrei Caramitru a reacționat dur după acuzele de corupție lansate împotriva lui Nicușor Dan în spațiul public. Gabriela Firea, Dana Budeanu și activista Oana Lovin au primit etichete legate de o presupusă activitate de mahala, de la fostul consilier al liderului USR Dan Barna.

„Nicusor Dan a sintetizat perfect. Da – Firea, Budeanca, șparanghelista videochatistă si toate celelalte din jurul lor sunt PANARAME. Niște țațe nebune și tupeiste, centuriste frustrate, niște vagaboande, promovate de “sponsorii” lor interlopi – toți știm de ce si pentru ce fel de servicii. Si sa nu uităm – Budeanca e nașa celeilalte mari panarame, Udrea. Băsescu normal ca o ajuta pe Firea – el a promovat cel mai mult panaramele in politica – omul e obsedat de whisky si de panarame. E atât de obsedat de panarame că a ajuns si el o panaramă masculină alcoolizată acum la Bătrânețe.

Așa ca haideți sa scăpăm de panarame duminică. Si e ușor si suntem foarte aproape. Se poate. Votăm – ia doar 20 de minute”, a scris Andrei Caramitru pe contul său de Facebook.

În același stil, în urmă cu câteva zile, Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, îi sugera lui Nicușor Dan să ceară un audit la Primăria Capitalei, în urma căruia Gabriela Firea și administrația ei să ajungă „la pușcărie”.

Andrei Caramitru are o proprietate de 3 milioane de euro

Andrei Dragoș Caramitru este fiul cel mare al celebrului actor Ion Caramitru. Este licențiat la Universitatea Internațională din Geneva.

În 2013, a cumpărat o vilă de patrimoniu din inima Bucureștiului, întinsă pe mai bine de 1.000 de metri pătrați, pentru trei milioane de euro. De unde a avut atâția bani? Documentele care atestă tranzacția arată ”venituri din surse proprii”.

„Am avut trei contracte în viața mea, ca angajat. Veți vedea că am primit bani doar din aceste contracte (UBS, McKinsey, BCG) și că toate taxele au fost plătite. (…) Am o casa în care stau pe care am cumpărat-o din economii și un credit” a declarat atunci Andrei Caramitru.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul