https www.gandul.ro wp content uploads 2023 01 john jinble captura video gandul

Andrew și Tristan Tate sunt vizitați în arest, vineri, de consulul general american, după ce milionarii britanici au cerut asistență din partea Statelor Unite ale Americii (SUA), nu doar din partea Marii Britanii. Ambii frați au dublă cetățenie – americano-britanică.

Consulul american a ajuns vineri, în jurul orei 10:00, la arestul central al Poliției Capitalei, urmând să aibă o discuție cu cei doi britanici încarcerați sub suspiciunea de trafic de persoane și viol, scrie Gândul.

Diplomatul nu a vrut să facă nicio declarație în fața jurnaliștilor aflați în fața centrului de detenție.

Nu este clar, deocamdată, motivul pentru care cei doi milionari britanici au solicitat asistență consulară atât Marii Britanii, cât și Statelor Unite ale Americii.

Frații Tate, în arest din 29 decembrie

Andrew și Tristan Tate sunt în arest din 29 decembrie, după perchezițiile făcute de procurorii DIICOT la vila lor din Pipera și la studioul de videochat. Alături de ei au fost arestate Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Alexandra Radu.

Acuzațiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar procurorii au adus suficiente motive în instanță pentru ca judecătorii Tribunalului București să decidă arestarea fraților Tate și a celor două românce pentru 30 de zile, iar Curtea de Apel București să mențină măsura preventivă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *