Deputatul Pavel Popescu a fost pus la punct de colegul său Călin Balabasciuc. Liberalul l-a atacat pe președintele AUR într-o postare pe Facebook. Pentru a păstra ordinea de precădere, Popescu a primit răspuns de la Călin Balabasciuc.

Replicile sunt savuroase, iar Popescu nu a avut altă alternativă. El a șters textul de pe internet.

pavel popescu

„Un deputat propulsat de PNL în Parlament după ce în privat a avut numai job-uri sezoniere de vânzător de paratrăsnete, agent de asigurări sau săpător de șanțuri (conform CV) își apără partidul care nu a fost în stare să taxeze OMV reluând ca un papagal colorat teza Kremlinului.” a început deputatul Călin Balabașciuc tirada.

El taxează CV-ul ambiguu al lui Popescu ajuns în Parlament direct de pe șantierele din Norvegia, lucru care nu-l împiedică să-și dea cu părerea despre o serie de subiecte care îi depășesc mult competențele profesionale.

Deputatul AUR își face praf colegul și face referire la bursa de studii încasata de liberal pentru un master pe care nu l-a frecventat. „Deputățelul parvenit latră viguros despre multe teme care sunt de neînțeles pentru un personaj care a făcut o facultate neacreditată și a dat licența la una în curs de acreditare. Numai colegul său, Marilen Pirtea poate să explice cum a luat bursă la master-ul pe la care amândoi recunosc faptul că nu a trecut.” spune Călin Balabașciuc făcând referire la faptul că povestea se petrecea la facultatea condusă de deputatul Pirtea.

Politicianul AUR dă cărțile pe față și vorbește de faptul că Pavel Popescu este secondat la Sectorul 4 de prim-vicepreședintele Silviu Mototolea care spune că între el și interlopul Emi Pian nu este decât o legătură de nume, dar care nu poate nega faptul că este nașul interlopului Fardin Amet.

„Păvălică Popescu țipă tare ca să uite lumea că la partid este secondat de nașul interlopului Amet Fardin care conduce acum Clanul Sportivilor și terorizează Bucureștiul sub ochii îngăduitori ai poliției conduse tot de PNL.” scrie Călin Balabașciuc.

La final tânărul politician AUR lansează „decisiva”. El îl roagă pe colegul său să vorbească despre George Simion după ce spune câți bani încasează colegii săi de la CNI și ce legătură are asta cu arestatul Gabi Bădălău.

Călin Balabașciuc face trimitere la același Silviu Mototolea care s-a mufat la contractele CNI din postura de lider local al PNL. Cu toate astea, adjunctul deputatului Popescu este și nepotul primarului PSD, Marin Mototolea care urmărește cu sufletul la gură ancheta lui Bădălău de la DNA.

catalin balabasciuc

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *