demolările

Au început demolările la doi pași de Guvernul României!

Primarul sectorului 1 a semnat dispozițiile de demolare a garajelor aflate pe Calea Victoriei. Echipele ADP au început să elibereze spațiul public.

„Astfel de construcții improvizate și insalubre, pline de rugină și inestetice, nu-și au locul într-o capitală europeană. Vom sistematiza întreaga zonă, folosim la maxim toate suprafețele, iar în locul acestor garaje vom construi parcări de reședință și vom amenaja noi spații verzi”, a precizat Clotilde Armand.

Primăria sectorului 1 a ridicat mașinile de pe Brezoianu

Zilele trecute, primarul sectorului 1 a anunțat ridicarea mașinilor parcate pe strada Ion Brezoianu.
Clotilde Armand a spus că este vorba despre „autoturismele staționate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spații verzi, care blochează accesul în parcările de reședință, staționate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lățime pentru pietoni, staționate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituții publice: spitale, școli și sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate etc.”
„Am o mare rugăminte: Nu mai parcați mașinile pe trecerile de pietoni! Staționarea sau oprirea autovehiculelor în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiți, de cele mai multe ori să ocolească și să traverseze neregulamentar. Vă rog mult aveți grijă unde parcați. Din respect față de semenii noștri”, a punctat primarul sectorului 1.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *