Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, profesorul de la Universitatea de Drept din București care a criticat vehement restricțiile COVID, îi avertizează pe români: vor urma vremuri și mai dificile pe continentul european. 

„Europa e sub zodia Răului. E o umbră malefică plutind peste această lume până ieri hedonistă, fără griji, doar cu preocupări futile, o lume defilând cu paiete. Sunt oameni care au suferit de pe urma plandemiei, care au pierdut persoane iubite din cauza închiderii spitalelor și a apartheidului sanitar, oameni care și-au pierdut afacerile, jobul sau casele, totul pentru că 0,2% din populație a făcut o gripă și toată viața, toată construcția milenară a lumii s-au resetat, pentru liniștea unor moșnegi bogați și ipohondri și pentru a satisface nebunia unor ‘salvatori’ care s-au jucat de-a Lord Sauron/Împăratul Palpatine”, scrie avocatul Piperea.

Avertismentul avocatului Gheorghe Piperea pentru români

„Vor urma răzbunări ale acestor oameni și anarhie, lucruri din care oamenii obișnuiți vor suferi din nou.Tot ei.Veți spune: ce rost are să dramatizăm, căci lumea a fost mereu sălbatică și irațională, generând război și genocid.Eu zic că poți măcar să încerci să distingi binele de rău, mai ales când ai ajuns în zona clar-obscurului moral, acolo unde totul e pe invers”, a scris avocatul Piperea pe Facebook.

„Sau poți să încerci să tragi adormiții de mânecă pentru a-i trezi din hipnoză. Chiar dacă dramatizezi. Știți? Prin dramă omul învață mai simplu și mai repede decât prin lectură searbădă. Dacă am tăcea, ne-am putea întoarce la pisici și faze cu proști. Timp în care idioții utili și influencerii plătiți ori războinicii premiați cu Nobel pentru pace vor putea fi tot mai vocali și țipători și vor putea crea impresia că sunt majoritari. Iar noi o să ne supunem. Pentru că trebuie, nu? Pentru că e ‘pentru siguranța noastră’ (…)”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *