badalau

Niculae Bădălău susține că atât el, cât și Marian Mina au fost amendați pe nedrept. Liderul PSD Giurgiu declară că este vorba de o amendă primită pentru că cei doi nu purtau mască în aer liber.

„La Giurgiu, lupta politică dusă de către cei aflaţi la putere a fost coborâtă la cel mai jos nivel! Mai întâi, ne-au amendat pe mine şi pe colegul meu Marian Mina pentru că nu am purtat mască în aer liber.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

După ce au fost amendați pe nedrept, Marian Mina a fost carantinat, deși rezultatul testului COVID a fost negativ. „Acum, au împins lucrurile la extrem şi l-au carantinat cu forţa pe preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu. Asta, chiar dacă Marian Mina a făcut două teste pentru depistarea COVID 19 şi ambele au ieşit negativ. Mai grav este că nici măcar nu l-au informat oficial că l-au băgat în carantină, ci colegul meu a aflat acest lucru dintr-un comunicat de presă al Direcţiei de Sănătate Publică Giurgiu. Consider că Prefectura, prin deconcentratele implicate, face un abuz inimaginabil şi nemaiîntâlnit. Îl susţin pe Marian Mina în demersul său de a depune plângeri penale tuturor instituţiilor implicate în acest caz şi sunt convins că Justiţia va face dreptate! O bătălie politică trebuie dusă pe proiecte, pe fapte, nu pe abuzuri şi cu încercări de a intimida adversarul!”, încheie Bădălău.

Ce părere are Marian Mina despre situația în care se află?

Deși Marian Mina a făcut două teste, iar rezultatele ambelor teste a fost negativ, acesta se află în izolare de 5 zile. „Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliția politică a Prefecturii acționează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu. Am două randuri de teste negativ concludente. Și, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu. Sunt verificat de forțele de ordine dacă nu cumva am încălcat condițiile arestului la domiciliu fără faptă. Nici până în ziua de azi nu am primit decizia de carantinare și nu am semnat nimic în sensul acesta. Voi depune plângeri penale împotriva tuturor autorilor abuzului.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *