Image default
Actualitate

Bădulescu și Negoiță sunt în război

Aurelian Bădulescu și Robert Negoiță sunt în război. Cei doi își aruncă vorbe grele. Bădulescu lansează acuzații grave la adresa primarului sectorului 3.

“Lui Robert Negoita i se potriveste zicala : hotul striga hotii! Este stiut faptul ca in Bucuresti, cele mai scumpe bancute, panselute, garduri si lucrari sunt in sectorul 3. Se umfla pretul si de cate 3-4 ori! Robert Negoita a devenit primar ca membru PSD si acum 8 ani, si acum 4 ani. Sectorul 3 arata bine inca de pe timpul fostului primar, Liviu Negoita. El a inceput reabilitarea blocurilor, amenajarea locurilor de joaca si a parcurilor. Lumea nu uita! Contributia lui Robert Negoita a fost si este spolierea bugetului sectorului 3 si trecerea acestuia prin firme capusa.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Viceprimarul capitalei îl acuză pe Negoiță că nu respectă legea. “Tot spune ca el conduce cel mai legal si transparent sector. Sunt jurist si va spun in cunostinta de cauza : Dl Robert Sorin Negoita este ultimul care sa respecte legea in Bucuresti! Ba isi face si un titlu de glorie ca ignora legea, ca nu-i pasa de DNA. Striga mereu prin birou si prin oras ca el e mai presus de lege, ca nu-l intereseaza DNA-ul, Curtea de conturi, alte institutii! Pentru ca el are spate! Oare la ce fel de protectie se refera? La cea care face uitate dosarele lui de evaziune fiscala, terasele ilegale, parcarile ilegale? Ne intrebam si noi daca este corect ca in Bucuresti toti primarii sa respecte legea iar Domnul Robert Negoita sa se mai si laude ca nu respecta legea, ca nu-i pasa de institutii, ca e protejat?”, continuă acesta.

Insultele nu întârzie să apară.

Ulterior, într-o altă postare, Aurelian Bădulescu aduce insulte la adresa lui Robert Negoiță. Cei doi sunt în război. “In aceasta seara, Dl Robert Sorin Negoita a declarat la un post de televiziune ca sunt un “bichon”. Ma onoreaza! Cainele rasa bichon este destept, loial, iubitor. Ii inteleg invidia domnului Robert Negoita, in curand fost primar al sectorului 3. El fiind doar o potaie care a dat BAC – ul la 30 de ani, la un liceut ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici destept, nici loial prietenilor si echipei, nici iubitor si intelegator cu oamenii.”, adaugă viceprimarul Bucureștiului.

Related posts

Aurelian Bădulescu: Robert Negoiță „a furat”. Să explice de ce la o dezbatere

Constantinescu Gabriel

Robert Negoiță, principalul candidat la Primăria Sectorului 3. Cum a trecut de la dosarele de prostituție la locul în top din sector

Constantinescu Gabriel

Negoiță răbufnește după ce Firea nu și-a asumat înfrângerea

Alina Angelescu

Leave a Comment