Banii de la nunta lui George Simion. A spus cât a făcut
Banii de la nunta lui George Simion. A spus cât a făcut

Banii de la nunta lui George Simion, mai exact numărul lor, a fost făcut public de liderul AUR. Politicianul a anunțat câți bani au fost strânși la nunta populară care a avut loc în acest weekend în localitatea Măciuca, Vâlcea, alături de Ilinca, aleasa inimii sale.

După ce a invitat toată România să îi fie alături în ziua cea mare, liderul AUR a tras linie și a declarat, în premieră, la Antena 3, suma pe care a încasat-o în urma nunții, după ce mai multe variante au fost vehiculate în spațiul media, relatează B1TV.

George Simion a anunțat că a strâns 72.000 de euro la nuntă și, cu tot cu celelalte daruri, cum ar fi focurile de artificii, brânza, apa, bere, suma a ajuns la 400.000 de euro.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apa, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a declarat George Simion.

Așa cum a spus deja, liderul AUR spune că banii de nuntă îi va folosi la construirea unui spital.

Invit pe toată lumea să vadă exact cum am organizat și, din unele puncte de vedere, să dăm lecții și de marketing politic și de organizare. Eu am anunțat, în luna februarie a anului viitor vom pune pe roate un spital mobil. Fac un apel că oamenii să doneze pentru realizarea acestui spital și vom folosi toate resursele pe care le avem la dispoziție, pentru a pune românilor care nu au acces la servicii medicale, pentru că stau în localități îndepărtate, nu mai există dispensare, sunt foarte mulți care nu se pot deplasa, să le punem la dispoziție acces la tratament medical”, a adăugat deputatul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *