Beatrice Mahler despre redeschiderea școlilor. Medicul atrage atenția
Beatrice Mahler despre redeschiderea școlilor. Medicul atrage atenția

Beatrice Mahler despre redeschiderea școlilor. Medicul atrage atenția asupra priorităților pe care trebuie să le aibă în vedere profesorii și elevii la redeschiderea învățământului față în față, de pe 8 februarie.

Managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta a declarat că redeschiderea unităților de învățământ este un pas firesc care trebuie făcut, în ciuda riscurilor. Totuși, medicul a mai explicat că este foarte important ca profesorii să vegheze la respectarea regulilor și să dea un exemplu pozitiv elevilor.

Ca mamă, mă bucur că începe școala. Este normal să meargă copiii la școală și este drumul către normalitate. Ca medic, sunt convinsă că cei care au luat acestă decizie au analizat toate datele. La Instituitul Marius Nasta, numărul de pacienți care se internează este mai mic, iar în ultima săptămână am constat o scădere a cazurilor severe.

Testarea trebuie să rămână o prioritate pentru că este singura modalitate în care putem să avem un reper real al modului în care trebuie să organizăm nu doar începerea scolii ci și celelalte activități.

Este important ca mai ales odată cu deschiderea școlilor să nu uitam că regulile pe care le-am repetat de atâtea ori trebuiesc respectate. Profesorii trebuie să fie cei pe care noi, părinții, ne bazam atunci când vorbim de reguli. În orice școală profesorul este exemplul pentru elevi”, a declarat Mahler, la B1TV.

 

Beatrice Mahler despre redeschiderea școlilor. Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că, din 8 februarie, majoritatea copiilor vor participa fizic la cursuri, însă redeschiderea școlilor se va face pe baza unor scenarii care țin cont de situația epidemiologică din fiecare localitate.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *