vladimir putin

Boala gravă de care suferă Vladimir Putin a fost confirmată cu documente, susțin agențiile de presă internaționale. Potrivit unor documente secrete obținute de serviciile de spionaj de la Kremlin, Putin are cancer pancreatic, dar și Parkinson.

Zvonurile despre starea de sănătate precară a președintelui rus, în vârstă de 70 de ani, circulă de ani de zile, deoarece se crede că este urmat în permanență de o echipă de medici care îl monitorizează constant.

Potrivit informațiilor existente, cercul de influență al lui Putin este îngrijorat de faptul că „pierderea în greutate și tusea persistentă” devin vizibile și vor fi văzute de elitele din Rusia ca „un semn de vulnerabilitate a liderului”, scrie Mirror.co.uk, preluat de B1TV.

Aceleași surse susțin de multă vreme că Vladimir Putin suferă de cancer, în ciuda insistențelor transmise oficial de reprezentanții Kremlinului, că este sănătos.

Vladimir Puțin a slăbit 8 kg în ultimele luni. Mai mult, o sursă din serviciile de informații ruse ar fi confirmat că Putin a fost diagnosticat cu Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic, potrivit unui schimb de emailuri, citate de publicația The Sun.

În aceste emailuri apar, de asemenea, și zvonuri că acum liderul de la Kremlin ar avea și cancer de prostată.

Însă, oficialii de la Kremlin au negat întotdeauna că Putin suferă de vreo boală și susțin că este sănătos tun.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *