Bucureștiul se va închide și va fi un tsunami al infectărilor
Bucureștiul se va închide și va fi un tsunami al infectărilor

Bucureștiul se va închide și va fi un tsunami al infectărilor, crede Emilian Imbri, managerul spitalului de boli infecțioase Victor Babeș din Capitală. Va fi din ce în ce mai rău iar autoritățile vor lua măsura carantinării Bucureștiului, crede acesta.

Medicul Emilian Imbri consideră că lupta cu pandemia va continua și în 2022, relatează B1TV.

Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide. Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști. ”Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm!”. Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele.

Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii. Acum vin la rând tinerii cu comorbidități. Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România”, a declarat Emilian Imbri.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul