Carantina pe timp de noapte în București este luată în calcul de autorități
Carantina pe timp de noapte în București este luată în calcul de autorități

Carantina pe timp de noapte în București este luată în calcul de autorități, cel puțin pe anumite zone ale Capitalei. Noul prefect, Traian Berbeceanu, susține că măsura va fi discutată cel mai probabil în următoarea ședință CNSU. Până atunci, poliția va intensifica acțiunile de control în zona…locurilor de joacă.

Traian Berbeceanu spune că forțele de ordine vor fi direcționate în zona locurilor de joacă pentru copii unde vor face verificări, potrivit Digi24.

Prefectul Capitalei subliniază faptul că nu vrea să se creeze o emoție publică, înainte de o decizie a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

„În mod categoric am luat-o în calcul, cel puțin vizavi de anumite zone. Nu vrem să se creeze emoție publică sau să fie interpretate măsurile noastre într-un fel sau altul. Forțele de ordine vor fi direcționate în acest sens, inclusiv Poliția Locală, vor face verificări în acest sens”, a declarat Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei

Carantina pe timp de noapte în București. Cel mai probabil ședința CMSU va avea loc lunea viitoare când se împlinesc două săptămâni de când suntem în scenariul roșu.

După acuzații de corupție care s-au dovedit nefondate și achitat de două ori în justiție, Traian Berbeceanu a fost numit șeful de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Berbeceanu s-a înscris apoi în PNL

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anunțat că Traian Berbeceanu este noul său șef de cabinet. A urmat apoi intrarrea în politică a lui Berbeceanu, care s-a înscris în PNL, iar în urmă cu nici două săptămâni el a fost evaluat de premierul Ludovic Orban pentru a-l înlocui pe prefectul Gheorghe Cojanu

„De luni m-aţi întrebat despre prefectul Capitalei. Nu puteam să anunţ decizia de a schimba prefectul înaintea unei şedinţe conduse de prefect, a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă şi în condiţiile în care trebuiau implementate deciziile din decizia Comitetului. Astăzi (miercuri – n.r.) pot să vă spun: da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Joi, la şedinţa de guvern vom opera această modificare și, da, Traian Berbeceanu se află printre printre posibilii candidați”, a spus Orban, acum o săptămână.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *