catalin

Plimbarea candidatului PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, la Primăria Capitalei, cu metroul, inițial concepută ca o mișcare benefică pentru campania electorală, a declanșat un val de ironii și glume pe internet.

În ciuda faptului că noua sa pagină de Facebook nu a reușit să atragă o atenție deosebită din partea internauților, imaginile cu Cătălin Cîrstoiu călătorind cu metroul au avut un impact neașteptat.

O sursă de amuzament pentru internauți a fost faptul că, deși Cătălin Cîrstoiu este cunoscut că conduce zilnic un BMW X6, această mașină nu este menționată în declarația sa de avere.

Imaginea care a stârnit cea mai mare reacție în rândul internauților a fost cea în care candidatul la Primăria Capitalei apare într-o poziție neobișnuită, vizibil tensionat, cu picioarele aproape lipite și palmele încrucișate.

Diverse glume și comentarii au circulat pe internet în legătură cu această fotografie. Unii au făcut aluzie la posibilitatea ca Cîrstoiu să fi plătit pentru a avea propriul său metrou, în timp ce alții au ironizat ideea că acesta ar fi promis că, dacă ar deveni primar, ar oferi călătorii gratuite în metrou în schimbul unor mici șpăgi.

Un alt comentariu a făcut referire la dificultatea presupusă a lui Cîrstoiu de a se debarasa de mirosul de metrou chiar și după 10 dușuri consecutive.

Unele glume au combinat situația cu faptul că Cîrstoiu este obișnuit să conducă un BMW, sugerând că acesta ar căuta volanul mașinii sale chiar și într-un cadru de metrou.

Faptul că Cătălin Cîrstoiu a cumpărat un bilet de metrou cu o bancnotă de 200 de lei a fost și el subiect de amuzament pentru internauți, care au imaginat diverse scenarii absurde legate de această situație.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *