Cătălin Cîrstoiu spune că nu îi este rușine cu averea sa, deoarece aceasta este rezultatul a peste 25 de ani de muncă cinstită, după acuzațiile și plângerile penale formulate împotriva sa de opoziție.

Cătălin Cîrstoi, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, și-a trecut în revistă averea, într-o emisiune B1TV.

Despre bijuteriile evaluate la 150.000 de euro, Cîrstoiu a explicat că acestea sunt bijuterii de familie, moștenite de la bunicile lor, care reprezintă o valoare sentimentală. În declarația sa de avere, Cîrstoiu a menționat 25 de conturi bancare cu sume de 400.000 de euro, 52.000 de dolari și 1,4 milioane de lei.

Candidatul a subliniat că după peste 25 de ani de muncă, nu consideră că este o rușine să deții aceste sume de bani, menționând că alții pot avea sume mult mai mari. El a criticat modul în care unii își disimulează averile, subliniind că nu are de gând să ascundă mașina sa sau alte bunuri, deoarece consideră că nu este nimic de ascuns.

După 25 de ani de muncă și nu cred că e o rușine să ai sumele astea. Poate că au alții sume mult mai mari. Eu mă uit cum unii își disimulează averile. De exemplu, în campanie mi s-a recomandat să nu folosesc mașina mea și am refuzat, pentru că nu e un lucru pe care să-l ascund în garaj. Nu e nicio rușine”, a zis Cătălin Cîrstoiu.

În legătură cu dezvăluirile din presă privind averea sa, Cîrstoiu a catalogat aceste informații drept „idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei pentru a-i schimba gândurile”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *