Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL la Primăria Capitalei, a respins categoric acuzațiile privind averea sa, considerându-le o tentativă orchestrată de către strategii de campanie ale altor formațiuni politice, în special USR, pentru a-l determina să se retragă din competiție.

Cîrstoiu a respins ferm informațiile apărute în presă conform cărora ar deține o avere mult mai mare decât cea declarată, sugerând că aceste acuzații sunt o formă de jignire și un mijloc de manipulare al opiniei publice. Jurnaliștii de la Hotnews, intrați cub coordonarea lui Cătălin Tolontan de la „Libertatea” au ridicat semne de întrebare comparând veniturile declarate ale medicului cu proprietățile de lux și mașinile pe care le deține.

E o jignire instrumentată de strategii de campanie ai unora, iar eu și soția mea am muncit an de an de dimineață până seară, cum cei care spun chestia asta n-au făcut-o. Hai să ne hotărâm…”, a spus Cîrstoiu, într-o emisiune B1TV, subliniind munca susținută pe parcursul anilor care a dus la obținerea averii sale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *