Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima sa zi la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist
Actualitate

Ce a găsit Clotilde Armand în birou după prima zi de lucru la Primăria Sectorului 1: Gaură de 700 de milioane de lei şi un baston de poliţist (FOTO)

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a scris pe Facebook primele concluzii după prima zi la primărie. Printre neregulile găsite în primărie, Armand menționează contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă, directori absenţi nemotivat şi o gaură în buget de aproximativ 700 de milioane de lei.

Ea mai afirmă că în biroul predecesorului său Daniel Tudorache a găsit un distrugător de hârtie şi un baston de poliţist local,atașând și imagini.

Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută:
– 835 de litigii;
– contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanță;
– mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv;
– avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului;
– primăria nu este deloc digitalizată deși există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiții.
PS: mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, a scris noul edil al S1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”.

„De azi, nu uitați, noi toți avem o datorie față de români – trebuie ca primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele sectorului 1 și cauzele acestei administrații defectuoase. Am fost consilier local timp de trei ani și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm proiectele deja votate și aprobate. Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni”, a spus Clotilde Armand, potrivit Digi 24.

Prima mea zi de primar.
Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de…

Publicată de Clotilde Armand pe Vineri, 30 octombrie 2020

Related posts

Clotilde Armand: ”Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu”

Andrada Ionescu

Clotilde Armand și-a preluat biroul de la Primăria Sectorului 1: „Va trebui să fac o dezinsecție”

Andrada Ionescu

Clotilde – fonduri publice și copii cu pielea albastră. EXCLUSIV. Cum s-a invocat o boală eradicată pentru a se obține bani de la Banca Mondială

Alina Angelescu

Clotilde Armand: Maia Sandu a scris istorie la Chișinău

Andrada Ionescu

Ce spun sondajele despre viitorul primar al sectorului 1

Alina Angelescu

Fostul primar PSD Daniel Tudorache, vizat de percheziții DNA

Andrada Ionescu

1 comment

Clotilde Armand și-a preluat biroul de la Primăria Sectorului 1: „Va trebui să fac o dezinsecție” - Lumea Politică 3 noiembrie 2020 at 18:31

[…] Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a scris zilele trecute, pe Facebook, primele concluzii după prima zi la primărie. Printre neregulile găsite în primărie, Armand menționează contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă, directori absenţi nemotivat şi o gaură în buget de aproximativ 700 de milioane de lei. […]

Reply

Leave a Comment