Cristian Popescu Piedone a electrizat internetul cu o postare care a adunat peste 25.000 de aprecieri. Primarului i-a fost poftă de slană și a plecat la târg. Piedone a postat apoi toată experiența pe rețelele de socializare unde a adunat mii de comentarii și zeci de mii de aprecieri.

„Mi s-a făcut poftă de slană și-am plecat s-o caut prin târg, cum mi-e obiceiul de ani buni. Am găsit-o unde bănuiam, cu același gust unic de Ardeal! Mă aștepta rezemată de niște cârnăciori afumați și povestea ceva cu un mușchiuleț crescut pe pajiștile curate de la Jijia în sus. Le-am luat cu nițică brânză, să-mi bucure casa în sfânta duminică!” A scris Piedone pe Facebook unde a lăsat și un film cu întreaga experiență.

Piedone: mesaj discret pentru rivali

Vizita în târg și experiența primarului a cuprins și un mesaj codificat pentru adversarii politici. Cristian Popescu Piedone a spus că oamenii pe care i-a întâlnit printre tarabe l-au încărcat de energie pozitivă și l-au motivat prin încrederea pe care i-au acordat-o.

„ORICARE AR FI GREUTATEA MISIUNII LUI ÎN COMUNITATE, Piedone descurcă, Piedone rezolvă, PIEDONE POATE!” a încheiat Popescu Piedone postarea din week-end.

Postarea vine după ce primarul Sectorului 5 le-a cerut partidelor să își stabilească un candidat cât mai repede și le-a transmis că în cazul în care nu se decid el poate să intre în cursă fără niciun fel de probleme.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *