Vouchere sociale vor continua și în 2023, indiferent de cât de greu va fi
Ce i-a spus fiul lui Marcel Ciolacu despre arestările din politică

Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a spus că nu se teme că poziția lui politică îi va aduce probleme penale, așa cum au pățit alți lideri social-democrați. El a povestit că a vorbit despre acest lucru cu fiul său, care i-a spus că și-a ales o meserie periculoasă.

„L-am cunoscut (pe Niculae Bădălău – n.r.), nu mă așteptam. Implică un statut când ești la Curtea de Conturi. Trebuie să ne învățăm rolurile în viață. Eu nu fac afaceri. Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini, sfârșești greșit, avem zeci de exemple din toate partidele. Nu pot să spun că mă bucur. Uman nu mă bucur nici pentru un adversar”, a comentat președintele PSD joi seară, la RomâniaTV, arestarea lui Bădălău într-un dosar de corupție.

Marcel Ciolacu spune că nu se teme de probleme penale, așa cum au pățit alți președinți ai partidului, și a povestit că a avut această discuție cu fiul său. „Asta e. Stăteam cu fiul meu la tv odată și era cineva cunoscut condamnat și mi-a zis:

«Băi, old man (bătrâne – n.r.), ți-ai găsit o meserie periculoasă». Asta e, nu ne obligă nimeni. E bine să îți asumi aceste funcții și să te decizi ce vrei să faci. Sunt greșeli când implici familia în decizii sau încerci să faci afaceri, e bine să nu le combini”, a mai spus Ciolacu.

Nicolae Bădălău a fost arestat pentru 30 de zile într-un dosar în care este acuzat de dare de mită și trafic de influență. Potrivit referatului DNA în baza căruia a fost arestat, Bădălău își dezvoltase „un adevărat mod de operare” în ceea ce privește obținerea de contracte pentru firmele controlate de la primăriile din județele Giurgiu și Teleorman.  Niculae Bădălău se folosea de funcția sa de vicepreședinte al Curții de Conturi și îi amenința cu controale pe cei care nu acceptau cedarea lucrărilor către firmele indicate de el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *