Liderul AUR, George Simion, a vorbit în exclusivitate la România TV, despre ancheta bombă a nunții anului, care a avut loc în localitatea Măciuca, la sfârșitul lunii august.

Președintele AUR a spus că oamenii legii nu au mișcat un deget în această anchetă și că nimeni nu i-a oferit vreo informație în acest sens., asta deși au trecut aproximativ 4 luni de la Nunta Anului, care putea să fie amânată din cauza acestui eveniment.

Mai mult, George Simion făcut acuzații dure la adresa oamenilor legii despre care a spus că au făcut nimic în această privință pentru că ei sunt cei care au trimis email-ul cu amenințarea cu scopul de a-i strica marele eveniment.

”Singurul procuror care mi-a spus ceva a fost acela care spunea că eu am condus perfect legal mașina. Deci m-a scos de sub urmărire penală în momentul în care sistemul domnului Bode și al domului Iohannis a vrut să ne strice protestul din 2 octombrie și titra toată presa că am condus fără drept și cu carnetul suspendat.

În rest, legat de amenințarea cu bombă de la nunta mea, nu, nu știu nimic! Nimeni nu mi-a dat niciun telefon, nu s-au făcut cercetări pentru că ei au trimis acel email, pentru că ei voiau să ne strice petrecerea, pentru că ei sunt anti-români, ei sunt dușmănoși și doar au sabotat fiecare acțiune, fiecare eveniment, fiecare afacere românească, fiecare inițiativă în ultimii 33 de ani. dar, din fericire, ei nu vor mai avea mult timp de condus instituțiile de forță din România”, a spus George Simion, la România TV.

George Simion a fost interzis la recepția de Ziua Națională

Liderul AUR, George Simion, nu a fost invitat de către președintele Klaus Iohannis la recepția organizată cu ocazia Zilei Naționale, de la Palatul Cotroceni.

”Noi reprezentăm mișcarea patriotică, mișcarea românilor, care de fiecare dată pe 1 decembrie sunt acolo unde s-a făcut Unirea, la Alba Iulia. Primul an în care am fost eu la Alba Iulia a fost 2006, de la an la an, suntem mai mulți. Mă bucur că s-a terminat și mascarada și acum românii sunt liberi și pot participa la Ziua Națională. Ne gândim către frații din Cernăuți și frații din Chișinău, care nu sunt acum în țară. Ne gândim și la românii care acum sunt plecați peste hotare de aceea trebuie să luăm exemplu de la eroii neamului, de la Avram Iancu, de la Mihai Viteazul, de la toți cei care au statui în țară și de la cei care nu au statui, de la sfinții închisorilor, de la cei care și-au dat viața ca România să fie mare de la Nistru și până la Tisa”, a declarat George Simion, la România TV.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *