George Simion, convins că printre membrii AUR se află și reprezentanți ai serviciilor secrete: ”Ori fac parte din anumite structuri de informații, ori transmit mai departe”
George Simion, convins că printre membrii AUR se află și reprezentanți ai serviciilor secrete: ”Ori fac parte din anumite structuri de informații, ori transmit mai departe”

George Simion a fost întrebat, în această seară, în emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, ce efect va avea asupra sondajelor electorale nunta-festival organizată în localitatea Măciuca, și la care au participat zeci de mii de oameni.

„Au fost mulți oameni din răuvoitori care ne-au comentat în fel și chip. Nu o să stăm acuma să ne uităm în gura fiecărui omul care comentează. Bineînțeles că tot ce fac e un gest politic. Bineînțeles că multe elemente pe care le-am avut în cadrul nunții au avut ca țintă identitatea națională, rădăcinile noastre, patriotismul, promovarea valorilor autohtone, Basarabia și tot ce ne definește pe mine și pe Ilinca ca și oameni”, a spus George Simion la Antena 3.

„Nu cred că sondajele de opinie, sondajele de opinie nu ne dădeau nici cu 2% cu o săptămână înainte să intrăm în Parlament cu 10%. Nu cred că sunt relevante. Ce sunt relevanți sunt românii din rândul cărora ne tragem, printre care mergem zi de zi și vom continua să ținem legătura cu românii pentru a obține un scor electoral fără precedent în România. Vrem să obținem peste 50 % la următoarele alegeri, să câștigăm guvernarea și președinția României”, a spus George Simion.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, la Antena 3.

Dan Tănasă a spus că „s-au strâns 73.000 euro în numerar, iar ca dururi de nuntă cum ar fi focuri de artificii, brânză, apă, bere, valoarea acestora se ridică undeva la până în 400.000 euro”.

Dan Tănasă, parlamentar AUR, a zis că el nu a dat niciun dar de nuntă prietenului său.

„Nu am dat niciun leu la nuntă. Am participat, am ajutat în alt mod”, a mai spus Dan Tănasă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *