Și testarea și vaccinarea nu pot fi plătite în același timp de stat

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat, pentru Gândul, că decizia pentru retragerea sprijinului politic lui Nicușor Dan trebuie luată de PNL București, pentru că membrii acestei filiale l-au susținut în Consiliul General și ei trebuie să se delimiteze de primarul general al Capitalei. Ionuț Stroe susține că PNL este nemulțumit de Nicușor Dan, din cauza angajamentelor publice și a promisiunilor neonorate ale primarului general, nu numai în raport cu partidul, dar și cu bucureștenii.

„O eventuală desprindere de Nicușor Dan la nivelul Consiliului General al Municipiului București, o eventuală decizie de delimitare sau desprindere față de Nicușor Dan aparține cu siguranță filialei București, a Organizației PNL București. Ei sunt cei care decid sau nu acest lucru.În ceea ce privește nemulțumirea pe care o avem sau nu față de Nicușor Dan, ea există, din cauza angajamentelor publice și promisiunilor neonorate ale primarului general al Capitalei, nu numai în raport cu PNL, dar și cu cetățenii municipiului București”, a spus Ionuț Stroe pentru Gândul.

Ionuț Stroe susține însă că nu există nicio intenție din partea conducerii PNL de a-i retrage sprijinul lui Ciprian Ciucu, care rămâne în continuare președintele filialei PNL București.

”Ciprian Ciucu este președintele organizației PNL București și are toate prerogativele și toate atributele conferite de această funcție. Nu există niciun fel de intenție de retragere a sprijinului politic. Nu există nici cea mai mică idee vehiculată în PNL despre retragerea vreunui sprijin politic lui Ciprian Ciucu. El este președintele PNL București, cu toate atributele și prerogativele oferite de această funcție. El conduce în mod legitim această organizație, nici vorbă de retragerea sprijinului politic”, a declarat Ionuț Stroe, pentru Gândul.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a mai spus că partidul are suficienți candidați puternici pentru a câștiga alegerile locale din 2024 și nu este condiționat de susținerea proiectelor lui Nicușor Dan în Consiliului General al Municipiului București. Ionuț Stroe a reafirmat că decizia de se delimita de el revine însă celor care l-au susținut până acum în CGMB, consilierii generali liberali, din organizația PNL București condusă de Ciprian Ciucu.

Un partid atât de mare și serios ca Partidul Național Liberal vă dați seama că pregătește oameni și cu siguranță avem, nu numai în București, candidaturi suficient de puternice în a câștiga alegerile în 2024. Nu suntem în niciun fel condiționați de această susținere în Consiliul General al Municipiului București pentru a construi noi candidaturi pentru București, sectoare și inclusiv alte orașe.

Decizia, însă, aparține Organizației PNL București. Ei, până la urmă, l-au susținut, ei retrag această susținere. Ei au decis susținerea lui, până la urmă, ei decid retragerea sprijinului lui Nicușor Dan”, a mai spus Ionuț Stroe.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *