Cel mai bogat om de pe planetă ar putea fi chiar Vladimir Putin
Cel mai bogat om de pe planetă ar putea fi chiar Vladimir Putin

Cel mai bogat om de pe planetă ar putea fi chiar Vladimir Putin, consideră miliardarul Elon Musk. Oficial, fondatorul Tesla deține acest titlu, dar Musk consideră că Vladimir Putin l-a întrecut.

CEO-ul Tesla și-a recăpătat titlul de cel mai bogat om al planetei în ultima parte a anului 2021, când l-a întrecut pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos. Elon Musk are o avere netă evaluată la circa 260 de miliarde dolari.

Însă, Elon Musk crede că Vladimir Putin „este semnificativ mai bogat” decât el.

Potrivit Insider, întrebat recent cum se simte când e perceput drept cel mai bogat om din lume, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX a răspuns: „Chiar cred că Putin este semnificativ mai bogat decât mine”, relatează B1TV.

Cel mai bogat om de pe planetă. Averea președintelui rus rămâne un mister și nimeni nu știe adevărata sa dimensiune sau unde este ascunsă. Spre exemplu, Vladimir Putin a fost asociat cu un palat de 1,4 miliarde de dolari de la Marea Neagră și cu un apartament de 4 milioane de dolari din Monaco.

Printre cei care au speculat că liderul de la Kremlin ar putea fi chiar cel mai bogat om din lume este și finanțistul Bill Browder, care spunea în 2017 că el crede că Putin „a acumulat 200 de miliarde de dolari din câștiguri neoneroase”.

După startul invaziei rusești în Ucraina, SUA și țările occidentale au introdus sancțiuni care îi vizează inclusiv pe Vladimir Putin și pe principalii săi aliați.

Este imperativă oprirea lui Vladimir Putin, a mai declarat Elon Musk.

Cred că guvernul american a făcut mai multe decât ar putea crede oamenii. Însă e doar că n-a fost foarte public. Dar este important să faci ceva serios. Nu îl putem lăsa pe Putin să preia Ucraina. Asta e o nebunie”, a mai spus afaceristul american.

Mai în glumă, mai în serios, Elon Musk l-a provocat recent pe Vladimir Putin la o luptă parte în parte cu „miza Ucraina”. Liderul rus nu i-a răspuns, ci a făcut-o Ramzan Kadîrov, însă cel mai bogat om al planetei nu a fost impresionat de replica liderului cecen.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *