Centru de vaccinare cu mașina, în București a fost inaugurat joi
Centru de vaccinare cu mașina, în București a fost inaugurat joi

Centru de vaccinare cu mașina, în București. Primul centru de vaccinare cu mașina din București a fost inaugurat joi în București, iar președintele Klaus Iohannis a apreciat că acesta este foarte util în condițiile în care bucureștenii vin în număr mare să se vaccineze.

Într-o scurtă declarație de presă susținută în Piața Constituției din București, acolo unde a fost amenajat centrul de vaccinare, șeful statului a dat asigurări că și în alte orașe ale țării vor exista astfel de centre de tip drive-thru, unde oamenii se pot vaccina fără programare, relatează B1TV.

„Am vizitat primul centru de vaccinare drive-thru din București, care deja, putem să spunem că este un succes. De azi dimineață, bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Este foarte îmbucurător. Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip.

Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, deci românii, dar și cei care au reședința în România. Inclusiv românii din diaspora care vor să se vaccineze în timpul șederii în România pot, pur și simplu, să vină să se vaccineze”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, după vizita la primul centru drive-thru de vaccinare din București: Putem să spunem deja că este un succes. Bucureștenii vin să se vaccineze în număr mare. Vor apărea tot mai multe astfel centre

 

Centru de vaccinare cu mașina, în București. În acest context, președintele a subliniat din nou că vaccinarea este singura cale de a opri pandemia de coronavirus.

„E extrem de important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă. Vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și îi încurajez pe toți românii să se vaccineze.

Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic, nu va mai fi nevoie de niciun fel de birocrație. Se poate merge la vaccinare pur și simplu, cum se întâmplă la acest centru drive-thru.

Sunt convins că și în București, și în țară se vor organiza noi și noi evenimente de vaccinare drive-thru, maratoane de vaccinare.

Este important să înțelegem că e nevoie de această vaccinare.

Vă doresc tuturor multă sănătate și sărbători fericite”, a mai spus Klaus Iohannis.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *