Actualitate

Chichirău spune că Mihai Chirica îi sabotează campania

Cosette Chichirău spune că Mihai Chirica îi sabotează campania electorală. Actualul primar al Iașiului a întârziat să îi aprobe bannerele electorale.

„Primarului Mihai Chirica i-a luat aproape o lună să elibereze autorizațiile pentru bannerele electorale ale USRPLUS. Abia astăzi, în urma protestelor noastre publice și a acuzațiilor că ne sabotează în mod voit și ticălos campania, a catadicsit să semneze.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Chirica a acceptat ca cei de la USR să își pună bannerele electorale în oraș, dar corturile nu. „Dar numai pentru o jumătate din ceea ce am cerut, corturile electorale ne-au fost interzise în mod samavolnic, fără o justificare legală. Chrica face tot posibilul să pună bețe în roate contracandidaților săi, pentru că a fost obișnuit să conducă orașul după bunul plac, în pofida legii și a bunului simț.„, adaugă ea.

Cosette Chichirău spune că un oraș ca Iașiul nu poate fi condus așa. „Dar un mare oraș ca Iașul nu poate fi condus așa, pentru că nu va mai permite.”, afirmă aceasta.

Mai mult, viitoare candidată la Primăria Municipiului Iași îi cere explicații publice lui Mihai Chirica pentru refuzul eliberării autorizațiilor pentru corturile electorale ale USR. „Îl somăm pe Chirica să dea explicații publice pentru refuzul ilegal de a elibera autorizații pentru corturile electorale. Activitatea de strângere de semnături în aceste spații deschise nu pun în pericol pe nimeni, în afară de el.”, încheie Chichirău.

Related posts

Situația autostrăzilor din Moldova

Alina Angelescu

Mihai Chirica a spus că va candida pentru un nou mandat din partea PNL, dar adevărul e undeva pe la mijloc. Explicațiile lui Rareș Bogdan

Constantinescu Gabriel

Cum se pregătește Chichirău pentru alegerile locale

Alina Angelescu

Mihai Chirică nu e dorit în PNL. Ce scrie pe bannerul uriaș pus în fața organizației Iași

Constantinescu Gabriel

Chichirău transformă Iași în Paris

Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica

Alina Angelescu

Leave a Comment