Actualitate

USR a simplificat legea privind înființarea firmelor

USR a simplificat legea privind înființarea firmelor. Claudiu Năsui este cel care face anunțul. Acesta, alături de Cristina Prună au luptat pentru debirocratizare.

USR a livrat debirocratizarea promisă și continuă să lupte pentru un mediu de afaceri primitor. Legea USR 102/2020 a simplificat înființarea și viața firmelor, eliminând din supra-controalele inutile ale legii societăților comerciale. În ciuda criticilor superficiale și a opoziției care a întârziat intrarea în vigoare a legii cu jumătate de an, mediul de afaceri a sărbătorit unanim schimbările aduse de inițiativa USR. Beneficiile aduse de legea USR au fost lăudate de unele din cele mai importante firme de consultanță și audit contabil, fiscal sau juridic.„, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Năsui menționează beneficiile simplificării legii. „Printre principalele beneficii s-au numărat chiar cele urmărite de noi în parlament: simplificarea și debirocratizarea procedurilor de înființare, eliminarea uneia dintre cele mai restrictive și criticate interdicții din legea societăților, ușurarea vieții firmelor prin implementarea unor structuri mai eficiente, transparentizarea deținerii firmelor, optimizarea deciziilor sociale, și alte simplificări procedurale.”, explică acesta.

Cei de la USR au o nouă inițiativă. „Printre cele 7 inițiative legislative pe care le-am depus recent, se numără un nou proiect pentru simplificarea legii societăților. De data aceasta, susținerea sa a venit mai repede decât ne așteptam. Camera de Comerț și Industrie România-Olanda aplaudă atât legea 102/2020, cât și noua inițiativă, și îndeamnă Parlamentul să continue adoptarea unor măsuri similare care să simplifice povara birocratică a investitorilor. USR a promis că va debirocratiza România și continuă să facă acest lucru.”, încheie acesta.

Related posts

Claudiu Năsui spune pe ce s-au risipit banii în pandemie

Alina Angelescu

Năsui: Robert Negoiță a dus nepotismul la un alt nivel

Alina Angelescu

Debirocratizarea pentru microîntreprinderi

Alina Angelescu

Legea Offshore îi dă bătăi de cap ministrului Economiei

Alina Angelescu

Cristina Prună comentează declarația lui Marcel Ciolacu

Alina Angelescu

Cristina Prună îl atacă pe Florentin Pandele

Alina Angelescu

Leave a Comment